Nov 18, 2011

Pabila Harimau baham Garuda

Waaahhhh....di saat ini rakyat Malaysia sangat banggggeee dengan kemenangan pasukan Malaysia kite membenamkan pasukan Indon semalam. Skor: 1-0

Aku senyum-senyum kambing je bile dengar commentator tu cakap...

"Pasukan Indonesia menurunkan barisan pemain yang tidak glamer...mungkin juga tidak dikenali oleh rakyat mereka sendiri..."

huhu. Ini macam pon ada kaa..

Nak kutok-kutok skang, tak gune dah.
Mesia dah menang. Kami syukurrrrrr.
Gugur juga bulu-bulu Garuda malam tadi.

Urm..sangat berbaloi terjerit-jerit sama husben..
[errr...act, aku sorang jek yang jerit]

"oiiiit...dengar jiran sebelah laa..." 

haha..pedulik! Orang tengah excited.
Maklumla, area rumah aku tu baru lagi. Jiran blom ramai.
Kawasan sunyi.
Kadang-kadang bunyi alarm umah sebelah jek yang lebih-lebih.
So, sebarang bunyi-bunyian sebesar zarah pon mesti bole dengar punyaaaaa.
Ape lagi suare emas haku. 

Okeh....abih game, ati manyak sukaaa.
Ape pun, Alhamdulillah.
Malaysia menang!
2 more steps...kite monang bosar! yiha!
InsyaAllah.

No comments:

Post a Comment

Post Saya Yang Lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...