Dec 7, 2011

Hasil tontonan Ombak Rindu

Hehehehehehehehehehe.
Hihihihihihihihihihihihihi.
Huehuehuehuehuehuehue.

Haaaa..ko gelak la ye sampai rahang tu kembang.

Tanpa membuang mase, aku mengisytiharkan bahawe OR sangatlah best.

Bagi aku la kan. Tapi lain orang, lain pulak view nye.
So, ikot ati masing-masing nak menilai camne.

Aku ni agak berjiwa jiwang bagai, makanye aku cakap best.
Kat luar tuh, ramai yg berjiwa batu, kalau derang tgk citer ni, makanye derang akan cakap citer nih bosan.

Sebab best?
Selain jalan citer, aku dapat tengok muke Aaron btol-btol melekat depan skrin. Haha.
Kalau tak best, takde la member sebelah ngalir air mata.
Menghayati sangat nmpknye tu.
Siap kesat kat shawl memasing. 
Aku? Nangis gak...tapi takdela over macam diorang. Wakaka.

Seat kitorang takde la belakang sangat...takde la depan sangat.
Ngam-ngam sui untuk tatap Aaron...ohh ohhh...[ok..gedik tak?]
Sape kate orang laki-laki tak minat citer jiwang cenggini?
Separuh dewan aku tengok dipenuhi ngan gender tersebut.

Tetibe rase nak bagi view ckit pasal movie tu.

...nape aku rase lakonan Mila too over eh?...
[samada Lisa yang tak pandai acting, atau memang arahan berlakon macam tu...]
Paling tak suke biler terjegil-jegil mate Lisa duk jerit pekik kat Aaron. Nampak tak real sgt. 

...izzah mmg org kampung, tapi appearance die pakai tudung tu, TERlalu kekampungan la sangat.  Aku rase skang nih sekampung-kampung orang pon, derang dah pakai tudung ala-ala ariani tu walopun senget ke kiri...
Agak tak kena kalau org muda macam Izzah tu pakai.

Ok, ape pun..kredit to pengarah, penerbit, pelakon sume.
Aku enjoy sangat walopun sakit kepala melanda tibe-tibe. Aduss. 
Sangat spoil.
Nak fokus kat citer pon rasenye tak larat, TAPI DEMI Aaron....aku gagahkan jua. Ha ha ha. [maafkan aku pembace semua ...kerana skang memang fenomena Aaron Aziz ok..

Show semalam abih lebey kurang kol 9.30.
Kuarkuar cinema, terus msg husben.
Then die reply.

"pegi boling terus"

Oh ok....die tengah syiok memboling rupanya.
Seb baek ade member seboling.

Kol 10 lebey baru abih main boling.
Aku duk melangok tunggu husben menamatkan game.
Kawan-kawan haku sume dah blah.
Aku dah tak larat. Ngan sakit pala..ngantok bagai.

Tu la...gatai sangat nak tengok movie memalam tapi esoknye keje kan.

Masuk je kete, terus lelap. Haaks.
Mesti nyumpah-nyumpah driver kat sebelah.
Tau-tau dah sampai umah.
Lepas membersihkan diri ini, terus tidoq.

Pagi tadi, otw gi ofis [dalam kete], aku tanye husben...

"Malam tadi abang makan ape?"
"Tak makan. Diet. Hehe. Ja makan ape?"
"Tak makan jugak. Kenyang tgk Aaron" sambil senyum dan senyum dan senyum dan gelak dan gelak dan gelak dan senyum lagi.

"Hek eelleeeehh!"

Ha ha ha.

No comments:

Post a Comment

Post Saya Yang Lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...