Mar 1, 2012

Duit reject

Minggu lepaih aku gi cucuk duit kat satu ATM ******* ni. 
Al-maklummm...baru masok gaji.
Excited.

Mule-mule aku tak prasan lagi.
Pastu time nak bayar gune duit tu...terkujat kejap.
Aihh??!!
Cemane bank bole kuarkan duit macam ni??
Aku mmg sangat-sangat sure tu duit dari bank tadi sbb sblm tu, dalam purse aku hanya ade 5 hengget jek...[okk..kantoi..]

Duit tu ala-ala terbakar.
Ade kesan terbakar dan berlobang di tengah-tengah dan di tepi duit tu.
Sakitnye ati.
Cemane kau leh kuarkan duit mcm ni?!
Seumor idop aku...ni la kali pertama berlaku dalam sejarah mengeluarkan duit dari ATM *******.

Hok nih aku takleh la banned sbb sume transaction berlaku dlm bank ni.
Kang tak berduit lak aku. 

Keciwa.

Jadi kepada pihak-pihak yang bertanggungjawab...sila lah alert.
Aku tak tau cemane prosedur korang semua.
Yang aku tau, customer tak patut terima duit yang rupanya dah tak macam duit.
Mujur sekeping jek...
Kalau berkeping-keping?! 
Mau aku bakorrr bank tuh.

*lupe nak snap gmbo duit.

No comments:

Post a Comment

Post Saya Yang Lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...