Dec 17, 2012

Berangan






Gojes kan? Malangnya, bukan aku yang punya.
How i wish. Haha dan haha.
Takpe, kite verangan je dolu.
Aku suke yang moden ni..sangat elegan. 
Aku tak suka english style yang bunga-bunga tu.
Cita dan rasa orang tak sama.
Aku nak guna pepatah "rambut sama itam, citarasa lain-lain", tapi aku rase pepatah tu tak relevan dah. Sebab skang ramai yang rambot kaler lain selain itam. 

Ni kalau aku ade umah kat negara omputih, aku nak wat style cenggini.


Hoiiii! (ketok pale sendiri)
Verangan lagi!

*kalau aku duk sorang-sorang, ni la kejanya. Berangan tak sudah. Syoknye cuti ^_^

No comments:

Post a Comment

Post Saya Yang Lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...