Dec 2, 2012

Demam AFF

Semalam punye bola dah macam final between Mesia & Indon. Huhu.
Padahal baru qualifying.
Apepun, tahniah HM! Tahniah tuk players dan keeper. 


Dengan penuh semangat ke'malaysia'an, husben ngajak aku gi bratuq bli tiket. 

Sanggup hokey walopun time tuh dah tengahari dah pon.
Aku ngikut je la. 
Ingatkan tiket dah abeh....upenye berderet-deretttttt rakyat jelata nak membeli tiket. Maklumlaaa, aku tak penah gi bli tiket secara manual ni.
Selalunya orang yang belikan. heuheu..
Sekejap jek Mr Apai q. Tiket dah ade kat tangan. *hepi*


Mr Apai sedang q in line..:)
Sumbak.

yehaa..dah hampir sampai kat pakcik kaunter dalam tak sampai seminit pun.
Sebab by the time kitorang sampai, kaunter lain dibukak. 

Tapi tiket tu untuk husben sorang je. Aku tengok thru tv kat umah adik aku. Teman die ngan Shahzad sebab husben pegi ngan adik ipar aku.
So, kasi la can the husbands pegi berteriak kat stadium nuuuu....
Harus diakui laa...kalau tengok kat umah dapat tengok bola dan players ngan clear. Pastu leh tengok repeat gol. Leh guling-guling.. haha.
Tapi kalo duk stadium lak, aura die lain. Kite rase kite boleh menang sebab kite ramai. 
So, kalau Mesia masok final, leh la consider nak gi stadium ..^_^


Husben dan adik ipar aku sampai umah lebey kurang kol 1 pagi.

Ingatkan nak tido je kat umah adik aku, tapi pikirkan arini ade mende nak setel..so terpakse la balik. 
Memang pueh ati dan berbaloi-baloi la bratuq beli tiket on da spot semalam. 


Walopun skor 2-0 tak menempatkan Mesia as juara dalam kumpulan, tapi enuf for tempah tiket ke semi.

Aku nak habaq ni....Aidil was great as defender last nite!


Gud Luck Malaysia!

No comments:

Post a Comment

Post Saya Yang Lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...