Dec 10, 2012

SSF Jalan TAR moving out!

Meronggeng ke SSF pada setiap hari Jumaat adelah satu kemestian walopun tak beli apa-apa (bukan ari jumaat pun aku redah gak).
So, last Friday gi merewang ke sana sat.

Lantas terpandang banner SSF written "Moving Out Sale 50%"
"Wahh?! 50% diskaun?" (beliakkan mata) ohh...itu reaksi biase bagi pempuan.
Alohlahhaiiiii....SSF nak pindah rupenya.
Susah la gini. Kat mane lagi orang macam kami ni nak ngabihkan fulusss. heuheuheu...


Anyway, 50% diskaun hanye untuk item tertentu saje.

Plus ade monthly special offer sempena Krismas.


See that..sale from 1/12-31/12/2012. 
Grab-grab-grab! ^_^


So, aku tanye la staff kat situ SSF ni nak pindah ke mana?
Diorang cakap akan move ke Pertama Kompleks Tingkat 3.
Jauh la ckit nak menapak ke sana.

ALAAAAAA ...

So, ape lagi..SERBU!!
Memang murah. Lagi-lagi kat tingkat 5.
Siyes! Haha.

No comments:

Post a Comment

Post Saya Yang Lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...