May 23, 2013

Farewell

Ada farewell pagi tadi, sempena ke'transfer'an 3 orang staff kitorang ke jabatan/cawangan lain.
Also included sorang practical student yang tamat training kat jabatan aku.
So, pagi tadi bangun awai sikit sebab nak prepare food for potluck.
Main dish, kitorang order je. Nasik lemak. Semoga lemakku bertambah. Hee.

Nampak sedap kann? Memang sedappp pownnn. Esp the sambal.

Ni plak hasil potluck. Cer teka mane satu hasil air tanganku? ^_^

Teh tarik dan adik-beradik serta sepupu-sepupunye yang berderet kat belakang nuu. Heh.

Eh eh...rajinnye. Sapa tu? Wakakak.
Tak bleh blahhhh. Ok...selingan je tu.


Acara makan-makan berlangsung dengan meriahnya.
Kalau kat sini (aku rasa bukan kat sini je..) bab makan-makan memang semua cam piranha.
Ehh..citer pasal piranha ni kan, 1st time aku jumpa peniaga jual ikan piranha kat pasar Selasa lepas. Aku tak main-main. Aku selalu gak pegi pasar tapi takde la plak terserempak macam aku jumpa kat pasar Paya Jaras aritu. Rase macam idup je. Dah mati pon ko leh ternganga luas jugak yek. Haisk. Ok, berbalik pada cerite asal...

Nak tengok hasil tangan potluck aku?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Aglio Olio Seafood.
Nampak: sedap.
Rasa: of course la sedap. Wahaahhhhhhhh.

Semoga rakan-rakan semua berjaya kat tempat baru dengan suasana yang baru. Yang transfer jabatan tu...selang berapa tingkat je pon. Hewhew.

4 comments:

  1. Replies
    1. haha....
      Kalau ko nak blah jgk mcm syed n wan, aku bawak la. ekekeke.

      Delete
    2. sapa transfer wei?

      Delete
    3. syed firdaus yg kne transfer. haha. full name terus aku bagi. :)

      Delete

Post Saya Yang Lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...