Jun 10, 2013

Kasut rempit

Hoyehh...dah dapat!
Marilah kita merempit dengan jayanya.
Baru laa rasa macam minah rempit sejati. Vroomm...vroommm!!


Tq Mr husben! Lapp u.

Arini birthday husben. Lappp u more! ^_^
Nanti aku update kitorang celebrate birthday kat mane. Tapi dalam post lain la. 



Hensem tak kasut i?
Belum tengok si pemakai die lagi. ^_^

Selama ni kalau ade batu-batu kecik melayang dari lori kat depan, memang perit arrr kene kat kaki sebab i pakai kasut keje yang berlopong lopong tak bertutup.
Aku rasa nak hempuk je lori tu. Pada hal bukan salah lori tu pun. 
Jangankan batu, kalau time hujan tu...air yg terpercik dari lori tu pun dah sakit tahuuu. Tahu?
Berkerut-kerut la muke dok menahan.
Time dok menahan tu, memang aku duduk tak diam laa atas motor tu sebab nak elak batu dan air.


'ni ape goyang-goyang ni? susah orang nak bawak motor' kene marah ngan husben. Hukhuk.


Tapi sekarang tidak lagi.

6 comments:

  1. wahhh bestnya..happy beday apai!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...
      cik lucd, best dapat kasut ke...best sebab arini besday guy? :)

      Delete
  2. cantik kasuttt..bleh bt rempit ni..heee...happy bday..

    ReplyDelete
  3. patut la nampak tadi semakin bergaya...kekekeke

    ReplyDelete
  4. sudah tukar ka? org bday kena kasi kat org bukan bday?
    lorrr.... awat tak pakai je boot phua chu kang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...
      untunggnyee jd org yg bkn sambut besday. ekekekeke.

      Delete

Post Saya Yang Lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...