Mar 15, 2013

Bbq time

Bbq in the neighborhood! 
How fast time flies. Dah nak dekat 2 tahun aku dan husben pindah sini ~ Sg. Buloh. 
Now, we are part of the population here.
Actually, ni kawasan baru. Phase baru.
So, semua yang ada di kejiranan ni masih lagi dalam proses untuk bertaaruf. Kenal-mengenali.
To know each other, let's do bbq!

Gambar atas: Para-para suami sedang membakar & memanggang. 
Gambar bawah: Para isteri bersukaria mengambil makanan yang telah siap dibakar & dipanggang. Haha!

Hot dog! ^_^
Tak sempat nak snap food lain.
We had grilled chic, satay, garlic bread dan lain-lain.

Santai. Bentang tikar tengah-tengah jalan.
Ade 2 bijik tikar aku kat situ. 

sapa-sapa nak pinggan, cawan, mangkuk...sila amik kat sini.

Malam bbq yang happening. 
Thanks all.

Mar 8, 2013

It's our day!

Selamat Hari Wanita to all bloggers, readers & women out there.
Patutla tak putus-putus lagu pasal wanita kat radio.
Terlupe pula hari ni hari yang sepatutnya wanita bebas dari segala bebanan kerja dan stress. Haha. 
Pendek kate, hari untuk enjoy.



Oh yes..it's our day bebeh.
Chill!

Mar 4, 2013

Wedding Ali @ Concorde

Congrats frens...Ali & Leyla.
Last Saturday's nite was their nite.

May be happy forever.

Aku ngan hubby gerak dari Sg Buloh lepas maghrib.
Hoping for a clear road from jammed coz rasanya kitorang dah lambat. In tentative, the guests ought to be in the hall at 8 pm.
Tapi, setau aku laaaa...selalunya pengantin akan masuk lambat sikit. Biasa la, due some tactical problem atau mak andam matters atau small stuffs yang boleh melengahkan masa.

Fuh, memang tepat tekaanku..sampai-sampai je, pengantin belum ada.
8.45 sharp kitorang masuk hall.
In 20 minutes lepas tu, pengantin tiba.
Oleh kerna meja kitorang dekat ngan pintu masok, so we can have a closer look at the bride. Pretty! :)

Check out the menussss. Nyammm.

Nak tau ape yang paling sedap?
Here it is.....
Kasi besar cikitttt.


Ohh..ohhh...ice cream cake!
Sedapppppppppp.


...and a little cute glass. Berribbon.
Ade coklat in it. Sweet.

Post Saya Yang Lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...