Sep 23, 2016

Nuh's first step


Nuh: heyyy...give back my vitagen!!

Wafa: whattt vitagen??


He turns 11 months 2 days ago and his first step was a day before! How sweet is thatttt!! Yey! Congrats son!! 

Btw, Nuh dah boleh berdiri on his own seminggu sebelum. Meaning, last week lah kan :) clap! clap! clap!!! Wafa, she had her first step when she was 12m. Yerp..ibu still remember that. I even had your video, girl.


At 11 months, Nuh loves to crawl at his favorite spot. Bawah meja makan.

Ape lagi akal dia eh. Haa ..panjat tangga yang curam itu (tah bila nak letak penghadang), chewing on my phone, trying to pick and eat the leftovers over the floor, doing some food fight with his beloved sister, crying loud whenever he didn't see me around. Well, I do have the playpen but he hates it. He would cry as i put him in. *sigh*


Oh yea..you guys know whattt ..he has lesung pipit on both cheeks! BOTH CHEEKS. 

Ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi. 

Tapi aku tak tau lah kuah tu referring to whom sebab aku dan hubby takde lesung pipit. But my sister does! Hehe..ada jugak nurunnya =) 

Keep walking, Nuh. 
Ibu and abah will always be with you whenever you almost fell down and grab you and kisssssss you and huggggg youuuu ... 

KIDS, we love youuuu ... more than you ever know. Sobssss.

Sep 20, 2016

Mom, techno & pokok tin

Masa mula-mula Ma dapat tau FB itu wujud and page can be created through FB, its really excites mom. And she totally doesn't know how to use it. 
So, kene ajar lah kan. Bukan ajar anak-anak kecil je yang kene banyak sabar ya. Bahahaha!
Mengajar mak bab-bab teknologi pun needs higher patience level okay.

But now - NOW she's the expert one!

For those yang mungkin baru follow blog aku sekarang, surely wondering what business she is involved in. 


POKOK TIN

(aku ada mention earlier about this in my previous-previous-previous-post)

Since my mom and my dad living together just two of them, pokok tin is their baby. Passionate. Interest. Hobby. Business.


pokok tin is just everywhere!


buah tin yang dah masak.
manissss....sedapppp..freshhhh!
ni jenis apa, aku taktau. toooo many to remember.

Kot-kot lah ade yang terminat untuk berjinak-jinak atau tersuka tanpa sengaja (sebab terbaca blog aku) dengan pokok tin, go and take a peek my mom's fb page.
FB Page: Laman Pokok Tin Temerloh

Sep 15, 2016

Sixth sense?

Is it true - kids can see the unseen??

Take a deeeeeep breath. 

Here we go.
Semalam. Exactly malam tadi.

Wafa pointing to something. 

And in the same time she seems talking to 'someone' which of course i can't see it.

wafaangan acauuu (jangan kacauuu). angan laaaa (jangan laaaa)

*dupdapdupdap*

me: siapa kacau wafa?


wafa: dia acauuu (pointing to it) errrkk..


me: siapa dia?


wafa: dia ni aaa (stilllll pointing) *me.look.up.well.nothing.there*


me: mana ada siapa-siapa. meh main ngan adik meh. Nuhh...ajak kakak main.


wafa: gi alikkk (pegi balik) 


ok nak lariiiii!!!! *nangissss*


'abanggggg..turun bawah. makan!' (even though we already had our dinner earlier)

Sep 6, 2016

Fever attack




I have just had a tiring/longggg weekend ':(
Nuh demam. 

Suhu on off on off. 2 kali pergi klinik tapi doc cakap ambil langkah berjaga-jaga supaya suhu tak berterusan tinggi. Risau dah semestinya sebab dah 3 hari from last week. Semalam baru sembuh betol betol. Alhamdulillah.

Aku memang tak cukup tidur lah, berjaga malam tiap jam confirm! Nuh kejap-kejap terjaga. Pulak tu terus meraung-raung. *sigh* Of course rasa tak selesa and even worse that babies cannot say it to us. So, they just cry cry cry and cry and cry cry. Merengek dan nak menempek atas kita every single second! Sometimes i can feel that my patience level goes to the max. (I think) huuuu...yeah really want to cry too but cannot meh! Please please kids..may you blessed with good health and i would rather play hide and seek, main kejar-kejar atas tangga kat rumah kita tu till last drop of my sweat than seeing you sick. *__*
Sedangkan tak sakit pun tak boleh tinggal. Inikan pulak time sakit. Tiap kali aku bangun nak ke mana-mana, Nuh terus nangis kuat kuat. Suara dah la nyaring. Ssyyhh..neighbors will judge whether i am abusing my kids. hehh..
So, when it comes to settle down my routine - makan, mandi, solat, toilet, i am like a thief wandering around in my own house gara-gara tak mahu Nuh nampak aku bangun tinggalkan dia. Siap laaa kalau dia nampak aku berganjak sikit. Uwaaa terus! 
Dalam Nuh demam tu, Wafa dengan perangai merajuknya. Agaknya sebab aku banyak spend time dengan Nuh. Dukung Nuh. Dodoi Nuh. Tidurkan Nuh. All the time! Yess baby girl, he needs me more at this time. Wafa, you have your loving abah who can clean your poo poo. I love both of you lah kids!!

Sep 1, 2016

ORTC - One Roof The Curve

Semalam on Merdeka Day.

Of course bukan pergi Dataran Merdeka. Nak bawak 2 orang askar kecik itu? No no no. Just can't imagine kalau dak Wafa tu berlari here and there, suddenly caught sight of her in the parade! Pengsan ibu, nakk.

Maka, ke The Curve lah kita.

Suami kepada cousin husben urmm cousin husben punya suami ..yeah..you guys can relate meh? Dia ada boutique business with his partners. So, yesterday was the opening. 

Actually, secara kebetulan jugak tu.
Oleh kerana The Curve dan rumah kitorang dekat, panjang kaki lah kan.

THE ORTC


Yerppp ..some refreshment

Lot of people/families/friends came to support this boutique. 31% less lagi. yeay!!


tanda sokongan. Yeay!!!
So guys, feel free to shop here.
Baju pun cantik-cantik.

Post Saya Yang Lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...