Apr 15, 2015

Family Gathering

Sabtu baru ni ramai famili member, sanak sedare, pakcik makcik dan sepupu sepapat balik Temerloh. Family gathering kekdahnya. Ade doa selamat & sambutan birthday untuk yang lahir bulan 3 & 4. Yang lahir bulan 1 & 2, harap pasrah ye. Idea event ni timbul lepas bulan 3. Hikkks.

Mak aku as organizer gituuuu ....maka lokasinya juge di rumah parents aku. Meh lah layan gambar.

Of course event start dengan ucapan tuan rumah. Mak aku le tuu. Lepas tu ade doa selamat. Lepas tu Paklong aku berucap plak. Yang tengah berdiri tu la paklong aku. Blaa...bla...bla....lepas tu paklong aku announce nama yang lahir bulan 3 & 4. Dah macam cekgu panggil nama anak murid :)

Habis segala ucapan, makan!!
Bertaburanlah kamu mencari tempat makan yang sesuai ya. Tuan rumah hamparkan tikar saja. Kalau bentang karpet susah pula anak-anak tuan rumah nak bersihkan. Haha.

Antara juadah. Actually, makanan utamanya Nasi Arab. Tak sempat snap. Tetamu yang kejor nasik lebih laju dari tangan yang nak snap gambar. Aku pon sebuk duk kejor Wafa gak.


Buat hal sendiri. Goooodddd girl.

Yeay!!! Wafa dapat hadiah dari Mummy (my sis)
Tapi Wafa takot doll. Dia takkan sentuh pun. Kalau paksa sentuh, nangis jerit-jerit. Wafa rela main car & ball dari doll. Ikotmu lah anak. Mana yang kamu suka :)

Last!! Potong kek.
Suku je ni ada. Lagi 3/4 yang sambut birthday tah ke mana. Wafa pon ada. 

HAPPY BIRTHDAY ALL! :)

3 comments:

  1. amboiii meriah..ni family sebelah mak ke bapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. uii mmg meriah. hee.
      belah mak :) :)

      Delete
  2. meriah nyaaaa best kan kalau ramai2 dtg kerumah kita,

    ReplyDelete

Post Saya Yang Lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...