Jun 14, 2017

Iftar beramai-ramai



In previous post, aku ada mention nak celebrate birthday cik abe kan. Plan tak jadi plok. Maaf ye cik abe. Kita hanya merancang. heee. We celebrate later, okay?

Reason: LUPA NAK BELI KEK. Bahahaha.

So, last Sunday we had this event - Iftar secara besar-besaran for Haji Noh's clan at my parents' house. We did some doa selamat and solat Traweh berjemaah also. 

Alhamdulillah. It has run smoothly and lively. And we enjoyed eating, chatting, laughing as well. Dah macam raya! Yes, i will not miss those happy moments in my life. Selagi ada peluang untuk berjumpa dengan saudara mara, jumpalah. They are our families. They are among the first person we met in our life.  

Tu diaaa...(sebelum)
Konsepnya potluck. So, macam-macamlah lauk yang dapat dilihat.

seranggggggg!! (selepas)

seranggggggg!! ...lot of kuih muih.


Those yang datang dari KL and Kuantan, terus balik malam tu juga. Alhamdulillah, they have safely arrived to their destination. And thank you for coming to enliven this annual event. Much appreciated on behalf of the host ---> mom & dad.

Till next event, guys!

2 comments:

  1. ada lemang dah macam raya betul-betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...kann.
      pic rendang je tak snap.

      Delete

Post Saya Yang Lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...