Oct 28, 2011

Sabah

Sorang member tanye aku pasal trip ke Sabah.
Nak gi haneymoon barangkali.
Tetibe aku teringat kenangan terindah [cheewahhh] besama-sama husben satu tika dulu. hakkkss.

Aku sangat-sangat suke gi sane.
Cume food die mahai ckit..duit cam ayerrrrr.
Tapi tak kesah laa...janji enjoy.

                         Ni namenye Poring Treetop Canopy Walkway.

Nampak org depan tuhhh??
Haaa..tu tourist jepun.
Dalam tour pakej aku tuh, ade 4 puak tourist.
Jepun, Korea, Australia [kalau tak silap aku] & MALAYSIA...[hahaa...aku n Mr Apai la tuuuuu]
Dalam tour van, kitorg diperkenalkan each other by kakak tour guide tuh.

'...they are from Japan...two here are from Korea...back there are from Australia....and the couple there from Malaysia...'
haha...sengal. Dah la dok Malaysia, sekali introduce...dari Malaysia jugak. Tak bley blah. 

Abih ber-canopy walk, sesi merendam kakiiii
yehuuuuuuu!

Poring Hot Spring.




Nampak plaster yang bertepek di ibu jari kaki itu?
Ni semua gara-gara yang aku tak tau ade sesi jungle trekking dalam pakej tour ni.
Jadi, hamba pon belasah pakai sandal bertutop. 
Dah lerrrrrrrr sandallllll...bertutop puleeeee. 

Maka melecet! 

Tak syiokkk btoi la nak ber-trekking. 
Spoil.

Untuk mengelak ke'spoil'an ituuu...jom ke pantaiiiiiii...
yehuuuuu!
Pantai ini sangat cantekkkkk. 

Karambunai.




2 comments:

  1. I love Sabah very much... Seyes nk pegi lagi,,, nk2

    ReplyDelete
  2. nak2! trip ngan geng2 pempuan jek...;)

    ReplyDelete

Post Saya Yang Lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...